Hvad drømmer du om?

Om

Fra 0 til 100

’Fra 0 til 100 – 202 fortællinger om drømme og menneskeliv’ startede en november-aften i 2015, hvor vi sad i et køkken og drak portvin og snakkede om alt det, som to piger i slutningen af 20’erne og starten af 30’erne nu snakker om. På et tidspunkt faldt samtalen på det skarpe hjørne 30 år, og hvordan vi begge regnede med og havde regnet med, at livet ville se ud derfra.

Snakken gik frem og tilbage, og lige pludselig blev der sagt: ”Hvad med at vi laver en bog, hvor vi interviewer og tager billeder af 101 kvinder fra 0 år til 100 år?” Der blev svaret: ”God idé! Men hvorfor ikke også med 101 mænd?” Og den blev besvaret med: ”Det har jeg ikke nogen forklaring på? Det gør vi. Vi tager da mændene med.”

En opstandsning i bogform

Vi har flere gange talt om, at det var godt, vi ikke var klar over, hvor stort et projekt vi kastede os over den aften. På den anden side så ville tiden jo været gået alligevel – lige meget om vi lavede en bog eller ej. Så hvorfor ikke lære en masse undervejs og skabe et resultat som andre også kan blive inspireret og have glæde af? Og hvor er vi glade og taknemmelige for rejsen!

Vores forhåbning er, at ’Fra 0 til 100’ vil sætte både tanker og samtaler i gang hos jer, der læser den – på samme måde som processen har gjort for os.

Vi tror på, at livet kan blive endnu bedre, hvis vi en gang imellem husker at standse op og tænke over, hvad der egentlig betyder noget i vores liv, hvilken retning vi går i, og hvad vi drømmer om. Hvert interview har fungeret som en opstandsning og som et spejl for os, og de medvirkendes fortællinger har virkelig givet stof til eftertanke. Vores allerstørste forhåbning med bogen er, at den kan gøre det samme for dig som læser, og at den derved også kan sætte samtaler i gang imellem mennesker.

Lad os blive inspirerede af hinanden – og ikke mindst af de 202 fantastiske mennesker i bogen, der har delt deres tanker, drømme og historier!

En rejse på 2,5 år

’Fra 0 til 100’ startede som et hobbyprojekt mellem to kvinder, der var nysgerrige på livet og på mennesker, men det har udviklet sig til meget mere end det! Det har været en forunderlig rejse og en værdifuld læringsproces.

Den fysiske bog sætter prikken over i’et på næsten 2,5 år med nærværende samtaler, tekst- og fotoredigering, planlægning, tid på landevejen, GPS-forvirring, lavt blodsukker, små tårer i øjenkrogene, smil og grin.

Fredag d. 20. april 2018 blev ‘Fra 0 til 100 – 202 fortællinger om menneskeliv og drømme’ udgivet igennem FADL’s Forlag. Det var en stor dag, og vi var meget stolte og glade, da vi inviterede til udgivelsesreception lørdag d. 21. april i Filmbyen i Aarhus. Tusind tak til alle jer, der deltog i fejringen!

Nu skal bogen ud i verden og sætte tanker og samtaler i gang!

Vi vil rigtig gerne høre, hvordan bogen bliver modtaget, så hvis du har lyst til at dele din oplevelse, så hører vi meget gerne fra dig på kontakt@fra0-100.dk.

Hvis du endnu ikke har købt bogen, så kan du finde den i landets boghandlere eller online på for eksempel FADL’s Forlag, Saxo, Arnold Busck, Bog & Idé eller Salling.

Husk at drømme stort!

Kærlig hilsen

Maria & Alexandra